Nieuwsbrief van vrijdag 26 mei 2023

26-05-2023

Nieuwsbrief van vrijdag 26 mei 2023

Zomervakantie

Ik kreeg van een ouder de tip dat er twee einddata staan voor de zomervakantie. (Dank je wel).  We beginnen op maandag 4 september 2023 weer op school. Het team is dan al een week aan het voorbereiden.

De vakantie start op vrijdag 21 juli 2023 (kinderen zijn vrijdag al vrij). Na 6 weken zien we ze weer allemaal terug in de groep. Houdt u er rekening mee dat de kinderen wettelijk verplicht zijn om aanwezig te zijn vanaf maandag 4 september.
 

Startpunt

Mijn naam is Priscilla Semler en ik start op woensdag om 9.15 uur - 11.00 uur met het Wijkinfopunt Op het Fluitschip. Sommigen van jullie kennen dat misschien ook wel van wijkcentrum De Zaagtand. Daar helpt Bob mensen uit de wijk.

 

Ik ben 31 jaar, moeder van 2 kinderen en ik woon ook in Hoorn-Noord.

Vanaf eind mei start ik met de opleiding Sociale Dienstverlening en ik wil graag ervaring opdoen met het Wijkinfopunt.

Iedereen is van harte welkom om bij mij langs te komen voor gratis advies, informatie, invullen van formulieren en verzorgen van brieven. Bijvoorbeeld voor de belasting, toeslagen, bijzondere bijstand, Leergeld, energie, verzekeringen, etc.

 Heb je een vraag, kan ik iets voor je doen, aarzel dan niet en kom bij me langs. Ik ben er elke woensdag.

 

Gezondheidsonderzoek GGD op school,
  Alle kinderen in Nederland worden tot hun 18e jaar regelmatig uitgenodigd voor preventieve gezondheidsonderzoeken. Deze onderzoeken vinden plaats op school.  

Dit jaar zijn de kinderen uit het geboortejaar 2012 (controle groei met kleren aan zonder schoenen en evt. ogentest indien aangegeven op vragenlijst) aan de beurt voor een gezondheidsonderzoek.
Voorafgaand aan het onderzoek heeft u een brief met informatie hierover en een vragenlijst ontvangen. Het is belangrijk dat u de vragenlijst invult en inlevert bij de leerkracht. 

Bij het onderzoek van de doktersassistente hoeft u als ouder/verzorger niet aanwezig te zijn. De resultaten van het onderzoek ontvangt u per antwoordbrief.  Heeft u vragen over het onderzoek of heeft u bezwaar tegen het onderzoek kunt u contact opnemen met de GGD via 088-0100550 of via  ondersteuningjgz@ggdhn.nl  

 

In de volgende Nieuwsbrief kan ik u meer vertellen over de groepsindeling en over degene die mij opvolgt als directeur.

Fijn lang weekend, en tot dinsdag 30 mei.

Gabrie 

Leerling aan het woord

Kom maar eens kijken! De meester en juffen leggen heel goed uit. Ze kijken echt hoe ik de uitleg nodig heb!